Inschrijving van start

Start verkoop bouwkavels Bouwlust III Aagtekerke

Per 2 december is de verkoop van zestien vrije bouwkavels in Bouwlust III Aagtekerke gestart. De kavels variëren in grootte van circa 300 vierkante meter tot 700 vierkante meter en bieden plaats aan verschillende woningtypen. Zo zijn er zes kavels bestemd voor twee-onder-een kapwoningen en mogen er op de overige tien kavels vrijstaande woningen worden gebouwd. De kavels zijn gelegen aan de rand van het dorp en zijn uitsluitend bestemd voor permanente bewoning. U kunt alle informatie over dit plan vinden op onze website: www.veere.nl/uitgifte-bouwkavels-bouwlust-3-aagtekerke.

Inschrijfprocedure

De inschrijfperiode voor de bouwkavels loopt van vrijdag 2 december 2022 tot en met donderdag 19 januari 2023. U kunt de inschrijfformulieren vinden op bovengenoemde website. Als er meerdere geïnteresseerden voor een bouwkavel zijn wordt er geloot. De loting vindt plaats op woensdag 8 februari 2023.

Inloopavond

Wilt u meer weten over de uitgifte van de bouwkavels en het plan? Dan bent u van harte welkom tijdens de inloopavond op woensdag 14 december van 19:00 tot 20:30 uur in het gemeentehuis in Domburg.