Huurder gezocht voor in nieuw multifunctioneel gebouw

De nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Agathastraat in Aagtekerke is gestart. Hierin komt een dorpshuis, een gymzaal en een kleinschalige gezondheidsfunctie. Met de nieuwbouw van de MFA brengt de gemeente Veere zoveel mogelijk maatschappelijke voorzieningen in Aagtekerke bij elkaar.

Voor de gezondheidsfunctie van de nieuwe MFA is nog een behandelkamer/spreekkamer van ruim 20m² beschikbaar. Deze ruimte is te huur voor een zorgpartij. Bijvoorbeeld een huisarts, therapeut, medisch pedicure of schoonheidsspecialiste. Aan de kamer zijn ook een ontvangst-, wacht- en opslagruimte gekoppeld. De huur en het gebruik van deze ruimtes wordt gedeeld met een fysiotherapiepraktijk en een thuiszorgorganisatie. De oplevering van de nieuwe MFA staat gepland in de zomer van 2023.

Meer weten? Bent u geïnteresseerd in het huren van deze zorgruimte of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Rob Wouters, projectleider gemeente Veere. U kunt Rob Wouters bereiken via mail r.wouters@veere.nl of telefonisch (0118) 555 225